(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Pääkaupunkiseudulla tarjolla töitä sähköalan ammattilaiselle tai vasta valmistuneelle.

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen laitteiden ja järjestelmien testaamiseen. Pääset siis viemään sähköalan kokemuksesi uudelle ja mielenkiintoiselle tasolle. Työssä pääset etsimään vikoja piirustusten ja eri mittareiden avulla.

Työ on vakituinen asiakkaan omilla kirjoilla ja alkaa viimeistään tammikuun 2021 aikana. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Hakijalta odotamme sähkö-ja automaatioalan koulutusta sekä kokemusta esim. koestuksen parista. Kuitenkin aito kiinnostus ja nälkä oppia uutta ovat tärkeässä asemassa! Voit siis olla jo kokenut sähköalan ammattilainen tai vasta työuran alussa, sillä työhön saa hyvän perehdytyksen. Eduksesi on mikäli omaat kokemusta mittalaitteiden parista.

Edellytämme hakijalta:
-Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-Vastuuntuntoa ja aktiivista työotetta
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Mikäli kiinnostuit paiaksta, haethan paikkaa pikimmiten www.adecco.fi-sivustojen kautta. Liitä mukaan hakemusteksti, CV sekä palkkatoive. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm puh. 0406822644 tai anniina.nyholm@adecco.fi.