(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Oletko SÄHKÖASENTAJA vailla töitä? Jatka ihmeessä lukemista, sillä asiakkaamme Oulussa etsii joukkoihinsa kenties juuri sinua!

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan erilaiset sähköasennustehtävät vaihtuvissa kohteissa. Työssä tarvitset siis sähköasentajan koulutusta. Alan kokemuksen lisäksi sinulla on reipas ja hyvä asenne työntekoa kohtaan, ja itsenäinen työskentely onnistuu sinulta vaivatta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä, jolta löytyy ongelmanratkaisutaitoja. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemusta pikaisesti verkkosivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Miikalta, p. 050 471 0788, miikka.sivonen@amiko.fi  

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!