(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Oletko ammattitaitoinen sähköasentaja?  Työskenteletkö mielelläsi osaavassa porukassa? Jos, niin tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi.

  Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa Lahden alueelle.    Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja ammattitaitoa asennustehtävistä. Pärjäät työssäsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin työskennellen. Sinulla on hyvä asenne työntekoon ja olet luotettavuutta tekijä.  Sinun tulee osata sujuvasti suomea ja sinulla tulee olla työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortit voimassa.    Tarjoamme sinulle osaavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja työtä ainakin vuoden loppuun.    Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakuaika 18.10.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa:katja.risu@personalhuset.fi ja puh 050 592 5575.   Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: Sähköasentaja