(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

100 Sähkö Suomi Oy tekee laaja-alaisesti sähkötöitä pääasiassa Pohjois-Savon alueella. Sähköasennus, sähkösaneeraus, sähköhuolto, sähkösuunnittelu ja sähköurakointi kuuluvat yrityksen palveluihin. Myös aurinkoenergian tuotantojärjestelmien eli aurinkopaneelien ja niihin liittyvien järjestelmien asennukset asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin kuuluvat palveluihin samoin kuin erilaisten automatisointiprojektien ja räätälöityjen sähkökeskuksien toteutus teollisuuden tarpeisiin.

Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa.

Työt ovat pääsääntöisesti kiinteistösähköasennuksia ja sähköpuolen kiinteistöhuoltoa. 
Sähköasennusten kohteet sijaitsevat Kuopio-Siilinjärvi-akselilla, ollen suurimmaksi osaksi saneerauskohteita.

Työtä tehdään päivävuorossa, klo 7:00-15:30 arkipäivisin ja työt kestävät ainakin vuoden loppuun.

Hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.