(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA vahvistamaan tiimiämme ÄÄNEKOSKELLE metsäteollisuuden asiakaskohteisiimme.


Työtehtävissäsi vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä sähkösennuksista sekä -huolloista osana huoltotiimiä. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu pääasiallisesti arkipäiville klo 7 - 17 välille, mutta saatamme tarvita työpanostasi myös pääsääntöisen työajan ulkopuolella.


Toivomme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus ja useamman vuoden kokemus alan työtehtävissä toimimisesta. Työssä menestyminen edellyttää, että yleisimmät huoltokirjat sekä SAP-järjestelmä ovat sinulle tuttuja. Aikaisempi työkokemus puunjalostusteollisuuden parissa katsotaan eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.9.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -