(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia teollisuuden kunnossapitoon Kainuuseen.


Toivomme hakijalta sähkö-, automaatio- tai instrumentaatioasentajan ammattitutkintoa sekä alan työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta. Sähköpiirustusten luku ja ymmärrys tulee olla vähintään kohtuullisella tasolla. Eduksi katsotaan kokemus myös teollisuuden ympäristössä työskentelystä, mutta se ei ole aivan välttämätöntä.


Työ on päivätyötä ma-pe klo 7-15.30 välillä. Toivomme hakijalta kuitenkin mahdollisuutta joustoon työaikojen suhteen, mikäli työtilanne niin vaatii.


Palkkaus sähköliiton huolto- ja kunnossapitoalan TES sopimuksen mukaan, kokemus sekä hakijan palkkatoive huomioiden.

 

Mikäli olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.


Elcoline Oy kuuluu valtakunnallisesti noteerattuun kasvuyritykseen Elcoline Groupiin, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. Tule mukaan osaksi kasvutarinaa!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR asiantuntija Patrik Hujanen p. 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.