(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Etsimme SÄHKÖASENTAJAA Mikkeliin. 


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä toimit asiakaskohteissamme hoitaen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä Mikkelissä ja lähialueilla. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkipäivätyö. 


Voit olla etsimämme  henkilö mikäli olet vahvan ammattitaidon omaava ja asiakaspalveluhenkinen sähköasentaja. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Tarvitset työssäsi myös B-ajokortin sekä suomen kielen taitoa. Edellytämme sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa ja muutaman vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Katsomme eduksi kokemuksen kiinteistöautomaation tuntemuksen sekä Mikkelin markkina-alueen tuntemuksen. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet sekä mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Meillä saat ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen. ISS Palveluilla työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on tärkein voimavaramme ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Tartu siis tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi meillä. 


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity ammattitaitoiseen työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.9.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -