(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Oletko SÄHKÖASENTAJA vailla töitä? Jatka ihmeessä lukemista, sillä asiakkaamme Lahdessa etsii joukkoihinsa kenties juuri sinua!

Yritys tekee sähköurakointeja, teollisuussähköistyksiä, rakennussähkötöitä ja sähköhuoltoja. Työtehtäväsi vaihtelevat siis kohteesta riippuen. Sinulle on kertynyt kokemusta erilaisista sähköasentajan tehtävistä useamman vuoden ajalta ja kykenet jo itsenäiseen työhön. Alan kokemuksen lisäksi sinulla on reipas ja hyvä asenne työntekoa kohtaan. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä, jolta löytyy ongelmanratkaisutaitoja. Sähkö- ja työturvallisuuskortit on oltava voimassa.

Työ on päivätyötä (7-15.30) ja alkaa sopimuksen mukaan. Ammattitaitoisella työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.