(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Etsimme asiakkaallemme Elcoline Oy.lle sähköasentajia teollisuuden kunnossapitoon Kainuuseen.

Toivomme hakijalta sähköpuolen koulutusta sekä teollisuuden kunnossapitoon ja/tai talotekniikkapuolen sähköasennuksiin liittyvää useamman vuoden kokemusta.

Työ on itsenäistä ja satunnaisesti liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Työ on päivätyötä ma-pe klo 7-15.30 välillä. Toivomme hakijalta kuitenkin mahdollisuutta joustoon työaikojen suhteen, mikäli työtilanne niin vaatii.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES sopimuksen mukaan, kokemus huomioiden.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan työntekijänä.


Mikäli olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.


Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.