(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Töihin Radalle? - Sihti kouluttaa osaajia!

Etsimme asiakkaillemme sähköasentajia radan turvalaitteiden kunnossapitotehtäviin. Työ pitää sisällään häiriö- ja turvalaitekorjauksia, rataverkon sähköverkon ylläpitoa sekä eri rakennushankkeiden aikaisia sähkö- ja turvalaitteiden kytkentä- ja huoltotehtäviä. Kaikissa näissä tehtävissä edellytetään rata-alueelle liittyviä turvakoulutuksia sekä erityistehtäviin liittyviä lisäkoulutuksia. Me tarjoamme työhön tarvittavat koulutukset, mutta hakijoilta edellytetään vähintään sähköalan perustutkintoa sekä SFS 6002 sähköturvallisuuskoulutusta. Kokemus vahvavirtatöistä katsotaan sinulle eduksi.

Työkohteet sijaitsevat rataverkoston varrella ympäri Suomea. Suurimmat ratatöihin liittyvät hankkeet ovat Pääkaupunkiseudulla, Kaakkois-Suomessa, Tampereen seudulla, Porin alueella, sekä Oulussa. Lisäksi sähkökunnossapitoa ja nopeita korjaustarpeita tehdään jatkuvasti eri puolilla rataverkkoa.

Radalla työskentely edellyttää erilaisten ratatyöhön liittyvien pätevyyksien suorittamista. Olisitko sinä kiinnostunut saamaan itsellesi Ratatyöturvallisuuspätevyyden? Tai mikäli sinulla on jo kyseinen pätevyys, lisäämään osaamistasi Turvamiespätevyydellä tai Ratatyövastaavan koulutuksella? Teemme yrityskohtaisia koulutuskokonaisuuksia ja tarjoamme työhön soveltuville henkilöille ratatyön tarvitsemat peruskoulutukset. Kauttamme on mahdollista hankkia myös ratatyön vastaavan pätevyyteen liittyvä koulutus, mikäli sen saamisen ehdot muuten täyttyvät.

Mikäli työskentely radalla kiinnostaa ja sinulla on jo pohjalla työkokemusta rakentamisesta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä, niin hae mukaan koulutuskokonaisuuteemme!

Laita meille hakemuksesi oheisesta linkistä; tai kysy lisää Tero Huuskonen Puh. 050 4444473
Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.