(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt sähköasentajaa UPM Kalson viilutehtaalle Kouvolaan noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. 

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 400 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi 

Mitä teet  

Sähköasentajana osallistut tehtaan koneiden ja laitteiden käynnissäpitoon ja ennakkohuoltojen toteutukseen. Tehtäviäsi ovat esimerkiksi omatoimiset vianhakuselvitykset ja korjaukset, ennakkohuoltotarkastukset sekä kunnossapitotöiden raportointi. 

Kuka olet  

  • Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus sähkökunnossapidon tehtävistä 
  • Olet oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen ja sinulla on intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen 
  • Pystyt tekemään vuorotyötä 
  • Englannin kielen taito sekä automaatiojärjestelmien tuntemus luetaan eduksesi 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä. 

Mitä UPM tarjoaa sinulle  

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. 
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. 
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus. 
  • Käytännönläheinen työympäristö: UPM Kalson viilutehdas tarjoaa mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia. 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Sihvonen, puh. 0407779230, juha.d.sihvonen@upm.com. 

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 9.8.2020. 

Hakujärjestelmää koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.