(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Normivalaistus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Sähköasentaja 

Normivalaistus Oy on vahvassa kasvussa oleva ulkovalaistuksen ja älyliikenteen ratkaisujen rakentaja. Ydinliiketoimintaamme on tie- ja katuvalaistuksen lisäksi liikennevalojen, telematiikan, liikenteen mittaus- ja informaatiojärjestelmien sekä sähköverkkojen rakentaminen, suunnittelu ja ylläpito. Toimintamme kattaa myös projektijohto- ja päätoteuttajatehtävät erilaisissa haasteellisissa infrahankkeissa. Normivalaistus Oy on osa Normi-konsernia. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Keminmaalla. 

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokeneita sähköasentajia liikennevalo- ja telematiikka sekä tie- ja katuvalaistusprojekteihin Espoon, Tampereen ja Keminmaan toimipisteisiin. 

Tehtäviisi kuuluu mm.: 

  • Liikennevalojen, telematiikan ja valaistuksen huolto-, asennus- ja kytkentätyöt 

  • Testauksiin- ja käyttöönottoihin osallistuminen 

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aitoa kiinnostusta liikennevalojärjestelmien ja valaistuksen rakentamiseen. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, joka haluaa sitoutua ja kehittyä monipuolisten haasteiden parissa. 

Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatioalan koulutusta, matkustushalukkuutta sekä aktiivista ja vastuullista otetta työssäsi. Sinulla on vähintään C-luokan ajokortti ja olet valmis tarvittaessa toimimaan kohteissa, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä rennossa työilmapiirissä 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviin ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Pykälinen (040 5053548) juha.pykalinen@normi.fi 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@normi.fi  

30.8.2020 mennessä. Toivomme kuitenkin nopeaa toimintaa, sillä jos tehtäviin löytyy sopivia henkilöitä ennen määräaikaa, haastattelemme ja palkkaamme heidät mahdollisesti heti.