(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Sähköpalvelu Tilli & Hakulinen on lappeenrantalainen sähköasennusliike ja on tehnyt erilaisia sähköalan töitä Etelä-Karjalassa jo vuodesta 1985 asti.

SPTH tarjoaa sähköalan palvelua niin yksityisille, yrityksille kuin julkisellekin sektorille. Yrityksen asiakaslupaus on alusta asti ollut tarjota asiakaslähtöistä, joustavaa ja kokonaisvaltaista sähköalan osaamista kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin projekteihin.

Haemme tiimiimme nyt

SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on soveltuva koulutus ja vahva kokemus sähkövikakorjauksista sekä sähköasennuksista saneeraus- ja remonttikohteissa.

Olethan motivoitunut, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja sekä B-ajokorttia. Arvostamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä laadukasta työn jälkeä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kehittyä sähköalan todelliseksi moniosaajaksi!

Rekrytoinnista vastaa Go On Lappeenranta ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Laura Oinasmaa, p. 0401998166, laura.oinasmaa@go-on.fi ja 3.8. alkaen kyselyihin vastaa Jukka Koskinen, +358 44 011 4444 tai jukka.koskinen@go-on.fi. Mikäli olet etsimämme ammattilainen, jätä hakemuksesi viimeistään 31.7.2020.