Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA itsenäiseen työhön teollisuuskohteeseemme KAJAANIIN.


Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme kiinteistön ylläpidon sähköasennus- ja huoltotehtävistä Kajaanissa. Työnkuvaasi kuuluvat myös sähköverkkojen ja kytkinlaitosten kunnossapito, joista sinulla tulisi olla entuudestaan työkokemusta. Työtehtäviäsi monipuolistaa edellä mainittujen lisäksi myös muut kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 16 välillä. Toivomme myös valmiutta työskennellä tarvittaessa päivystävästi iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme sähköasentajan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan sekä itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, ajantasaiset ATK-taidot, B-ajokortin sekä erinomaista suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista sähköasentajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa sähköasentajan työstä digilehdestämme työntekijämme Petrin kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 31.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370347
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani