(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Etsimme nyt sähköasentajia Turkuun, Lahteen, Ouluun (Pohjois-Pohjanmaa / Kainuu) alueille sekä Uudenmaanalueelle ja tarvittaessa muualle Suomeen.

Mitä tarjoamme

Haemme sähköasentajia tie- ja katuvalaistuksen rakentamiseen, kunnossapitoon sekä viankorjaustöihin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tuemme sinun kehittymistäsi ja valmennamme sinut työtehtäviin. 

Tervetuloa joukkoomme, missä pääset näkemään koko infra-alan elinkaaren ja jossa voit kehittyä alan ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä vakaassa mutta nopealiikkeisessä organisaatiossa. 

Mitä odotamme

Sinulla tulee olla voimassa sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturva 1, EA 1/hätäensiapu sekä työturvallisuuskortti. Lisäksi edellytämme C-ajokorttia. Sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto. Eduksi katsotaan kokemusta tie- ja katuvalaistuksen rakentamisesta ja huoltotöistä. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja valmiutta reissutöihin. Destiassa etsimme myös ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen), joten koethan myös arvomme omaksesi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Mikko Sivonen 040 6645 431 tai mikko.sivonen@destia.fi, työmaapäällikkö Jari Heiskanen (Lahti) 0400 293 148 tai jari.heiskanen@destia.fi ja työnjohtaja Timo Kärhä (Turku) 040 7061 793 tai timo.karha@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!

Haku alkaa 20. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki) 

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen 

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, hammashoito-, hieronta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut