(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme sähköasentajaa NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan Lappeenrantaan.

Sähköasentajana vastaat turvalaitteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran sähkötekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset matkustamaan Suomen rataverkolla ja työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto. Voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta.  

Kokemus raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä sekä sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi ja rakentaa raideinfraa.  

Lisäksi tehtävä edellyttää Suomen kielen taitoa, hyvää terveydentilaa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Vesa Voutilainen puhelimitse puh. 040 866 4889

 

Täytäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löytyessä.

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 862 5816 Sähköposti: vesa.voutilainen@nrcgroup.fi Sijainti: Lappenranta