(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Etsimme Etelä-Suomeen ja Keminmaan seudulle

Sähköasentajia ja kesäharjoittelijoita

vahvistamaan asennus- ja huoltoryhmiämme.

Tehtäviisi kuuluu liikennevalojen ja katuvalaistuksen huolto- sekä asennustehtävät erikokoisissa projekteissa sekä rakennus- ja huoltourakoissamme. Työ tehdään pääosin tie- ja katualueilla ja sisältää matkustamista eri asennuskohteissamme.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-asentaja) ja sinulla on kokemusta heikkovirtakytkennöistä sekä liikennevalojen ja katuvalojen asennustöistä. Eduksi katsotaan kokemus muista liikenteen telemaattisista laitteista, IP-verkoista ja S2 sähköpätevyys. Tehtävässä vaaditaan vähintään B-ajokortti, C-kortti ja nostokoriauton käyttö katsotaan eduksi.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, olet reipas ja viet saamasi tehtävät loppuun sovitussa aikataulussa. Sinulla on palveluasenne ja pysty kommunikoimaan asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat oma-aloitteisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 24.5.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja voimme kutsua sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä.