(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan omalta osaltaan laadukkaista ja ammattitaidolla tehdyistä sähköasennuksista.

Asiakkaamme on vakavarainen ja voimakkaasti kasvava yritys, joka hoitaa uudis- ja saneerauskohteiden sähköurakointeja- ja asennuksia sekä aurinkosähköä Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja palveluhenkistä työskentelyotettasi. Omaat hyvän fyysisen kunnon sekä oikean asenteen työntekoa ja työturvallisuutta kohtaan.

Värisuoraasi kuuluu B-ajokortti, työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA-kortit.

Tarvittaessa suoran täydennys onnistuu kauttamme.

Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, painottuen pääkaupunkiseudulle. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme merkittäväksi eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kokoaikaisessa, vakituisessa työsuhteessa sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi nuorekkaan ja kasvavan yrityksen monipuolisessa toimintaympäristössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.go-on.fi -sivujen kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin, +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi.