(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme asiakkaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

monipuolisiin tehtäviin. Työ on alkuun 6-8 kk kokoaikainen määräaikaisuus, kesto vahvistuu hakuprosessin aikana. Tehtäviisi kuuluu kaapeleiden ja sähkökeskusten palautustarkastusta sekä muun sähkölaitteiston korjaus- ja huoltotöitä. Tehtävä sopii esim. vastavalmistuneelle sähköalan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle, mutta emme toki kaihda kokeneita konkareitakaan. Tarpeen mukaan työskentelet asiakaskohteissa työmaalla.

Edellytämme sinulta vähintään sähköalan peruskoulutusta, eduksi luetaan valmistumisen jälkeinen työkokemus. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sähkötyöturvallisuuskorttia. EA-koulutus on eduksi.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Tässä on loistava mahdollisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta!

Ota ensimmäinen askeleesi kohti uutta rivakasti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta 12.4.2020 mennessä ja liitä mukaan CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.