(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Etsimme nyt sinua asiakaspalveluhenkinen ja toimeen tarttuva sähköasentaja! Toimenkuvaasi kuuluvat Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajien huolto- ja korjaustehtävät sekä satunnaiset sähköasennukset. Hae meille töihin!

Mielenkiintoiset asiakkuudet ja mukavat työtehtävät odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden omaan kehittymiseesi alalla. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioalan tutkinto ja tarmokas asenne työntekoa kohtaan! Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös kokemattomampi sähköasentaja, me perehdytämme ja koulutamme tehtävään.

Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Teemu Lehti, p. 0400 356 658.

Hae tehtävää 31.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.