(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Oletko sinä uusia haasteita etsivä sähköasentaja, joka haluaisi työllistyä uudiskerrostalokohteeseen Tampereen alueelle? Jos huomasit nyökytteleväsi, jatka lukemista, sillä voit olla asiakasyrityksemme uusi tekijä.

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen ammattitaitoisia ja osaavia sähköasentajia uudiskerrostalon sähköistyksiin. Työtehtävät tulevat sisältämään työmaan edetessä mm. väliseinien tekoa, kaluste- ja valaisinasennuksia sekä asuntojen käyttöönottomittauksia. 

Tässä työssä menestymistä edesauttaa sähköasentajan tutkinnon lisäksi aikaisempi kokemus, kuvien lukutaito, tarkka ja ammattimainen työote sekä hyvä fyysinen kunto. Työkohteessa hommia riittää, joten toivomme sinun olevan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tekijä.

Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia, tulityökortti ja EA katsotaan eduksi. 

Työaika ma-pe 7-15.30 ja aloitus sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja osaamistasi kehittävät työtehtävät mukavan asiakasyrityksemme palveluksessa. Meiltä saat lisäksi laadukkaat työturvallisuussäädökset työvaatteet koko työskentelysi ajaksi. Toimistollamme on aina kahvit tarjolla ja raksatiimimme tuki saatavilla.

Hae paikkaa rohkeasti jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon myös kokemattomammatkin hakijat!

Lisätietoja tarvittaessa antaa ma-pe klo 9-16 HR-konsultti Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: sähköasentaja, uudisrakentaminen, sähkö