(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Oletko sinä meidän etsimämme sähköasentaja?

Etsimme asiakasyrityksellemme suoraan heidän omille kirjoille sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on erikoistunut suurkeittiölaitteiden asennus ja huoltotehtäviin. Nyt heidän tiimissä olisi yhdelle työntekijälle lisätarve.
Työtehtäviin kuuluvat suurkeittiölaitteiden huolto sekä asennustehtävät. Työt sijaitsevat pääsääntöisesti Helsingissä, mutta keikkoja saattaa olla myös muualla Uudenmaan alueella.

Asiakkaamme arvostaa aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi työkokemus ei kuitenkaan ole pakollista, vaan riittää että olet suorittanut sähköalaan liittyvän perustutkinnon. Omistat myös ajokortin ja olet kiinnostunut oppimaan uusia asioita.

Asiakkaamme tarjoaa kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana, huumorintajuiset työkaverit sekä työsuhde-edut jotka tukevat hyvinvointiasi.

Liity asiakkaan tiimiin, tekemällä ensin meille profiili ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Mitä tahansa kysyttävää tulee itse työpaikkaan tai rekrytointiprosessiin, ole rohkeasti yhteydessä Mira Romakkaniemeen numerossa 0407495749 tai mira.romakkaniemi@citywork.fi .