(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖASENTAJAA


Tehtäviisi kuuluu

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi telakan automaattilinjojen sekä siltanostureiden ennakkohuoltoa sekä korjaus- ja muutostöitä. 

Lisäksi aluevalaistus- ja huoltotyöt sekä sähköverkon korjaus- ja huoltotyöt kuuluvat tehtävänkuvaasi.


Toivomme hakijalta

Etsimällämme henkilöllä on sähköalan peruskoulutus (esim. sähkö- tai automaatioasentaja) sekä motivaatiota ja halua kehittyä uralla. Lisäksi toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai teollisuuden kunnossapitotöistä. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä valmiutta vuorotyöhön (2-vuoro) ja varallaoloon. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Teemu Palonen
Työnjohtaja
0503286638 (soittoaika ti ja to klo 14-16)
teemu.palonen@meyerturku.fi