(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme kasvavaan asiakasyritykseemme Lahteen kevääksi määräaikaiseen työsuhteeseen SÄHKÖASENTAJAA.

Sekä nyt sinun kannattaa olla skarppina, sillä työn jatkosopimukseen on myös hyvät mahdollisuudet kesälle 2020 ja siitä eteenpäin jopa pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy:

alalle sopiva koulutus
sorminäppäryyttä ja päättäväisyyttä
rautaista osaamista
mielenkiintoa uusia projekteja varten
Lisäksi työskentelet ripeästi ja itsenäisesti huolellisuutta unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Etsimämme henkilö omaa korkean työmotivaation. Tärkeää on, että osaat tarvittaessa hyödyntää tiimin apua ja olla yksi työyhteisön jäsen. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi