(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme Oulun seudulla toimivalle, valmistavassa teollisuudessa toimivalle, asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA

kenttä- ja kunnossapidon asennuksiin valmistavan teollisuuden pariin. Tehtäviisi kuuluu tehtaan sähkö- ja automaatiolaitteiston kunnossapidon tehtäviä, erilaisia vikakorjauksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatioasennuksia. Annat oman työpanoksesi erilaisiin toimintaa kehittäviin suunnitelmiin ja osallistut yhteistyöhön sisäisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä teollisessa toimintaympäristössä. Eduksesi luetaan S2 pätevyys sekä tuntemus Siemens S7 logiikoista. Hydrauliikan osaamisella erotut joukosta. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työsuhde on alkuun 6kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen ammattilaiselle tai tulevaisuuden sellaiselle on tarjolla vakituinen työsuhde. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan ja työ on päivätyötä.

Mikäli olet toimeen tarttuva, olet kuin kotonasi hieman likaisemmassakin työympäristössä ja omaat kokemusta valmistavasta teollisuudesta, olet hakemamme henkilö! Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää CV ja hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 01.03.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.