(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Ylikiiminkiin Sähköasentajaa

Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen kesäkuun loppuun asti hyvässä työyhteisössä sekä taatusti mielenkiintoista työtä ja tekemistä sekä opittavaa. Työt alkavat heti sopivan kaverin löydyttyä. Soveltuva koulutus on sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, muutaman vuoden työkokemus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta välittömästi. Tässä työssä nopeat syövät hitaat ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.