(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen kevääksi määräaikaiseen työsuhteeseen 

SÄHKÖASENTAJAA

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy:


  • alalle sopiva koulutus
  • sorminäppäryyttä ja tarkkuutta
  • oman auton käyttömahdollisuus
  • oikea asenne 

Työskentelet ripeästi ja itsenäisesti huolellisuutta unohtamatta. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa ensin Heimon kautta kevään ajan määräaikaisuudella, jonka jälkeen on työtilanteesta riippuen mahdollisuus pidempi aikaiseen työsuhteeseen.Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi