(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme asiakkaallemme Poriin rakennuspuolelle sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Töitä tehdään pääasiassa kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden erilaisissa asennus- sekä vikakohteissa Porin alueella. Satunnaisia työkohteita voi sijaita myös ympäristökunnissa. Työ on liikkuvaa, joten edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi hakijalla tulee olla kokemusta rakennuspuolen sähköasennuksista ja alan koulutus. Sinulla on voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvallisuuskortti. Lisäksi olet oma-aloitteinen, tarkka ja tulet toimeen porukassa. Edellytämme hakijalta myös sähköpiirustusten lukutaitoa sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa sekä kehittämään itseäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan vakavaraisessa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: sähkö, rakennus, asentaja, päivätyö