(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme sähköasentajia NRC Group Finlandin rakentamisen divisioonaan, sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat rauta- ja raitioteiden rakentamiseen liittyvien teknisten järjestelmien, ratasähköistys, syöttöasemat, vahvavirtalaitteet sekä ohjaus- ja turvalaitteiden asennustyöt. Sijoittuminen eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Työ on komennustyötä. Työmaat voivat olla esimerkiksi Keravalla, Riihimäellä tai Helsingin alueella, Itä-Suomessa Kotka-Lappeenranta-Imatra välillä tai Seinäjoki-Tampere rataosalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta. 

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto. Olet esimerkiksi sähkö/automaatioasentaja ja sinulla on vähintään henkilöauton ajokortti. Arvostamme kokemusta raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä, sähkörata- ja vahvavirtatöistä. 

Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi ja rakentaa rata- ja raitiotieinfraa. 

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Jenni Alapukki, puh. 040 8645 333, jenni.alapukki@nrcgroup.fi tai Mika Keronen, puh. 0408634663, mika.keronen@nrcgroup.fi


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sähköasentajan tutkinto
  • automaatioasentajan tutkinto
  • matkustusvalmius

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 0408645333 Sähköposti: jenni.alapukki@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki, Kerava, Riihimäki, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Kouvola, Lappeenranta