(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt ammattilaistiimiimme Joensuuhun

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Uimaharjuun. Tehtävät tulevat olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja ylläpito (asiantuntija) tehtävissä asiakaskohteissamme. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

 

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, usean vuoden työkokemusta sähköasentajan töistä, vastuullista työotetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Eduksesi katsomme monipuolisen kiinteistötekniikan kokemuksen ja automaatio-osaamisen. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja erinomainen asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa porukassa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, työturvallisuuteen ja esimiestyön kehittämiseen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme ja ole huomisella töissä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020 mennessä, alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä Joonas Hirvoselta, puh. 050-3856754.

 

Tutustu L&T:n arvoihin tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä