(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Sandvik

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Sandvikin Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt kokoonpanoon tuotanto-organisaatioomme aktiivista ja ammattitaitoista sähköasentajaa, erityisesti vahvavirtaosaamisella. Mahdollisuus joko määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden loppukokoonpanossa. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Odotamme sinulta

  • sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa ja/tai aiempaa työkokemusta sähkökokoonpanon parissa

  • sujuvaa suomen kielen taitoa

  • tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

  • vuorotyövalmiutta

  • hydrauliikka- ja mekaniikkaosaaminen katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantoympäristössä, mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Voit myös lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.1.2020 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.