Sähköasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Barona Teollisuus Oy hakee Ouluun sähköasentaja taustaisia huoltoasentajia monipuolisiin kunnossapidon ja ennakkohuollon tehtäviin.

Työtehtävässä toteutat mm. raidekaluston ennakkohuoltoja sekä korjaat siinä ilmenneitä vikoja ja vaurioita. Työhön kuuluu niin sähkö- ja mekaaniset tehtävät sekä muut varikon yleiset tehtävät.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta sähkö- ja/tai mekaanisenhuollon alalta, mutta huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavat henkilöt, koska tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Myös kokemus ajoneuvojen korjaamisesta luetaan eduksi.

Odotamme että omaat sähköalankoulutuksen. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä huoltoasentajia, joilla on hyvä työmotivaatio.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, sekä mahdollisuuden olla työskentelemässä ajanmukaisessa ympäristössä ja hyvässä työporukassa. Huoltoasentajana pääset kohtaamaan mielenkiintoisia ja haasteellisia tilanteita ja osaksi huippua työporukkaa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1320801
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu