(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Oletko kiinnostunut sähköasennustehtävistä? Olisitko sinä etsimämme oma-aloitteinen tekijä asiakkaallemme? Sattuisiko sinulta löytymään myös LVI-alan kokemusta? Jatka lukemista!

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJAA Ouluun pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii kiinteistöhuollon ja talotekniikan alalla ja nyt he etsivät joukkoonsa sähköasentajaa kokoaikaiseen työhön.

Sähköasentajana vastaat keikkaluontoisista toimeksiannoista Oulun talousalueella. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään arkisin alkaen noin klo 6 – 7. Asiakasyrityksemme on kuitenkin joustava työaikojen suhteen. Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Aiempi kokemus sähköasennuksista, alan koulutus sekä voimassa olevat ammattikortit ovat välttämättömiä. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa. Työkieli on suomi. Eduksi katsomme myös kokemuksen LVI-alalta sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään. Sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme ja edetä urallasi. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta viimeistään 13.12.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.