(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA Rautalammelle.

Työssä asennat sähköjä asiakkaan erikoistuotteisiin. Työ vaatii sähköalan koulutuksen ja eduksi katsotaan aiempi kokemus alan töistä. Haemme ahkeraa ja motivoitunutta tekijää, joka tykkää haastaa itseään muuttuvassa työssä. Sinulle tiimityöskentely on tuttua ja itsekseen työskennellessä asiat hoituu sujuvasti. Työssä vaaditaan työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja vähintään hätäensiapukortti.

Työ on kokopäivätyötä määräaikaisessa vuokratyösuhteessa. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!