Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Helsinkiin.


ISS:n Business, IT & HQ -liiketoimintayksikössä vastaamme taloteknisistä palveluista globaaleissa avainasiakkuuksissamme. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen ylläpidon ja saneerausten sähköasennustehtävistä eri asiakaskohteissamme Helsingissä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7–15.30 välillä, ja tarvitset tehtävässä B- ajokortin. Kyseessä on vakituinen työsuhde.


Edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja vankkaa kokemusta sähköistysalalta. Voit olla vanha konkari tai nuorempikin alan taitaja. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulta löytyy myös suoritetut sähkötyöturvallisuuskurssi sekä työturvallisuuskortti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen.  Meillä ISS: llä on paljon erilaisia koulutus ja uramahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.12.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. Tehtävästä lisätietoja antaa sähkötöiden työnjohtaja Pasi Tuhkanen, 040 762 4102. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317113
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa