(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

CONLOG GROUP

Conlog Group on Suomen johtava puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteiden kehittäjä, suunnittelija, valmistaja ja modifioija, joka tunnetaan hyvin myös kansainvälisesti. Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamistamme ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

 

Etsimme nyt Conlog Groupille Rautalammille sähköasentajaa erikoiskonttien sähköistykseen.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy sähköalan koulutus sekä jo hieman työkokemusta alalta. Olet motivoitunut, sosiaalinen, innostunut sekä oppimishaluinen. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäisen työskentelyn.

 

Voimassa oleva työturva-, sähkötyöturva- ja hätäensiapukortti vaaditaan. Valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

 

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen, alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

 

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta! Laitathan hakemukseen liitteeksi CV:n ja palkkatoivomuksesi. 

 

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Susanna Koponen, puh. 044 765 0120, susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.