Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖASENTAJAA asiakaskohteeseemme Kajaaniin.

ISS Palveluiden
Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä sähköasennuksista ja huolloista asiakaskohteessamme Kajaanissa. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16, mutta saattaa sisältää päivystysvuoroja myös viikonloppuisin. Työ alkaa vuoden 2020 alusta ja on kokopäiväinen sekä vakituinen.

Edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja vähintään vuoden kokemusta sähköistysalalta. Sinulla on kokemusta myös kiinteistöautomaatio- ja paloilmoitinjärjestelmistä. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvää peruskuntoa. Sinulta löytyy myös suoritetut sähkötyöturvallisuuskurssi sekä työturvallisuuskortti. Tarvitset tehtävässä B-ajokortin.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Jani Ylikärppä ma-pe klo 9-15, +358504308112. Hakuaika päättyy 30.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310331
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani