(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Temp-Team Finland Oy / Jyväskylän Sähkö ja Tele Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Jyväskylän Sähkö ja Tele Oy on vuonna 1997 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa monipuoliset sähkö- ja paloilmoitinasennukset Jyväskylässä. Heidän päätoimialueensa on Keski-Suomi, mutta he työskentelevät koko maassa.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään SÄHKÖASENTAJAA.

Mitä odotamme sinulta?

EDELLYTÄMME sinulta alalle sopivaa koulutusta sekä työkokemusta alalta ja vähintään B-ajokorttia. Työtehtävä edellyttää myös halua oppia uutta, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

-Sähkö- ja automaatioasennukset teollisuudessa
-ATK-verkon rakentaminen
-Paloilmoitintyöt
-Valokuituhitsaus

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työtehtävän. Henkilön palkkaus määritellään kokemuksen perusteella.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – SÄHKÖASENTAJA. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.
Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio 040 500 2830 / Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890. Hakuaika päättyy 31.10.2019.