(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Oletko kiinnostunut sähköasennustehtävistä? Olisitko sinä etsimämme oma-aloitteinen tekijä asiakkaallemme? Jatka lukemista!

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJAA Ylikiiminkiin pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii metalliteollisuuden parissa ja etsimme heille pidempiaikaista sähköasentajaa työskentelemään laiteasennusten parissa.

Sähköasentajana vastaat valvonta- ja sammutusjärjestelmien asennuksesta. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään arkisin alkaen noin klo 6 – 7. Asiakasyrityksemme on kuitenkin joustava työaikojen suhteen. Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä huolellista ja laadukasta työn jälkeä. Aiempi kokemus sähköasennuksista, alan koulutus sekä voimassa olevat ammattikortit ovat välttämättömiä. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa. Työkieli on suomi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja vaativaan tehtävään. Sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme ja edetä urallasi. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta viimeistään 8.11.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi