(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen jätehuollon toimialalle

KAHTA SÄHKÖASENTAJAA

Vastaamme pääkaupunkiseudun asukkaiden erilliskerätyn biojätteen käsittelystä Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksessa. Käsittelemme kentillämme myös haravointi- ja puutarhajätteitä.  Biojätteen käsittelyyn kuuluu useita käsittelylaitoksia sekä kenttäaluetta kaikkiaan n. 30 ha. Työt jakautuvat laitos-, kenttä- ja valvomo- sekä toimistotyöskentelyyn.

Toimit prosessityössä omassa vuorossasi biojätteen ja jätevesilietteen käsittelytoiminnassa. Työympäristöäsi ovat kompostointilaitokset, biokaasulaitos, biokaasupumppaamo, biokaasuvoimala ja pyrolyysilaitos. Työtehtäviisi kuuluvat mm. laitoksien toimintaan liittyvät

  • käyttö-, kunnossapito- ja huoltotoimet  
  • kunnon valvonta, kompostointi- ja mädätysprosessien hoitaminen ja valvonta
  • sähkö-, automaatio- ja elektroniikkalaitteiden vian määritys, huolto, varaosien hankinta ja asennustyöt.

Osallistut prosessien kehittämiseen ja optimointiin. Työhön liittyy dokumentointia ja raportointia sekä hankintojen valmistelua.

Edellytämme sähköasentajalta prosessitekniikan ymmärtämistä, huoltotöiden hyvää hallintaa, soveltuvaa ammatillista koulutusta, sähköalan pätevyyttä, ATK:n perustaitoja sekä yli vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen liittyy varallaolovelvollisuus. Arvostamme osaamista ja kokemusta automaatiotekniikasta, käytännöllistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Tea Järvinen, puh. 040 824 8564, tea.jarvinen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.10.2019.