(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Turkuun sähköasentajaa monipuolisiin moottori- ja generaattoriasennuksen tehtäviin. Työ on määräaikainen, ja sopimus tehdään vuodeksi kerrallaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sinulla on sähköasentajan koulutus sekä mekaanista osaamista ja ymmärrystä. Kokemus generaattorien tai moottoreiden sähköasennustehtävistä tai vastaavantyyppisestä teollisen puolen asennustyöstä lasketaan sinulle eduksi, samoin työturvakortti ja tulityökortti. Tärkeintä on ahkera ja reipas työote - suhtaudut työhösi tekevällä asenteella. Työssä menestymiseksi tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään parityönä pienessä tiimissä, minkä vuoksi vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä asemassa. Työ on tällä hetkellä päivätyötä, mutta toivomme valmiutta tehdä tarvittaessa myös 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielekkääseen työhön sitoutuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä osana kansainvälistä ja arvostettua yritystä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös kehittyä ammatillisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 22.10., sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisää tietoa tehtävästä saat HR-konsultti Maarit Jollalta, puh. 040 657 5527 (maarit.jolla@adecco.fi).