(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme kahta Tampereelle

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

vakituisiin työsuhteisiin. Haemme ammattitaitoisia, asiakaslähtöisiä ja itsenäiseen työhön kykeneviä asentajia. Tehtävät tulevat pääosin olemaan sähkö- ja/tai automaatiohuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asiantuntijatehtävissä asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.  Eduksesi katsomme etenkin automaatio-osaamisen ja monipuolisen kiinteistötekniikan kokemuksen. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10. mennessä, alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat projektipäällikkö Jyrki Otonkorvelta, p. 050-5051737.