(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme Helsinkiin Pitkäkosken vedenpuhdistuslaitokselle kunnossapitoyksikköön

SÄHKÖASENTAJAA

Me vedenpuhdistuksen kunnossapitoyksikössä vastaamme pääkaupunkiseudun vedenpuhdistustuslaitosten moitteettomasta toiminnasta ja varmistamme yli miljoonan ihmisen vedensaannin.

Tehtäviisi kuuluvat vedenpuhdistuslaitoksen automaatio-, prosessi- ja kiinteistösähköön liittyvät asennus- ja huoltotyöt.

Sinulla on alan ammatillinen koulutus ja yli viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä hyvä suomen kielen taito.

Arvostamme järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja halua oppia uutta. Katsomme eduksi työkokemuksen prosessiteollisuudesta sekä automaatio- ja kunnossapitojärjestelmien käytöstä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja viihtyisän työpaikan sekä monipuolisia työtehtäviä. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkömestari Teemu Wahrman, puh. 09 1561 3287.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.9.2019.