(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Haemme asiakkaallemme Seinäjoelle kahta SÄHKÖASENTAJAA määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat talotekniikka-asennukset vaihtuvissa kohteissa Seinäjoen alueella. Olet käynyt sähköalan koulutuksen ja sinulla on jo alan työkokemusta kerrytettynä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on motivoitunut asenne työntekoon. Lisäksi edellytämme sinulta sähköpiirustusten lukutaitoa sekä sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi alan ammattilaiseksi. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Kiinnostuitko? Hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää aikailemaan, vaan jätä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Pirkanmaa, Turku, Uusimaa, Vaasa, Vantaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.