(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Työtehtäväsi

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA HANKOON erilaisiin tehtäviin

  • kokeneita teollisuussähköasentajia
  • huoltosähköasentajia asiakaskiinteistöihimme
  • teleasentajia
  • sähköasentajia pohjoismaisiin projekteihin

 

Kuka olet?
Toivomme, että sinulla on kokemusta sähköasennustehtävistä mutta voit myös olla vastavalmistunut.

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kiinnostuitko?
Palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Autamme mahdollisen asunnon löytämisessä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 13.9.2019.

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakukirjeesi !

Yhteyshenkilö

Jörgen Henriksson
0400471451
jorgen.henriksson@bravida.fi