(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Barona Kunnossapito Oy hakee Ouluun sähköasentaja taustaisia huoltoasentajia raidekaluston kunnossapitoon ja ennakkohuoltoon.

Työtehtävässä toteutat raidekaluston ennakkohuoltoja sekä korjaat siinä ilmenneitä vikoja ja vaurioita. Työhön kuuluu niin sähkö- ja mekaaniset tehtävät sekä muut varikon yleiset tehtävät.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta sähkö- ja/tai mekaanisenhuollon alalta, mutta huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavat henkilöt, koska tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Myös kokemus ajoneuvojen korjaamisesta luetaan eduksi.

Odotamme että omaat sähköalankoulutuksen. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä huoltoasentajia, joilla on hyvä työmotivaatio.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, sekä mahdollisuuden olla työskentelemässä ajanmukaisessa ympäristössä ja hyvässä työporukassa. Huoltoasentajana pääset kohtaamaan mielenkiintoisia ja haasteellisia tilanteita.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tavoittelut puhelimitse arkisin klo 9-15