(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA  tiimiimme Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Sähköasentajan tehtävässä vastaat monipuolisista asennustöistä, kuten kiinteistö- toimitila-, huolto-, korjaus ja uudisasennuksista. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7-15.30 välille, mutta toivomme joustavuutta mahdollisten ilta- ja viikonlopputöiden suhteen.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (sähköalan perustutkinto) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa, työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskorttia (SFS 6002) sekä B- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa työssä. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä ja sähköalan työehtosopimuksen mukaisen palkan. ISS Palvelut tarjoaa henkilöstölleen myös lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua sekä tukee hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Hae tehtävään jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.8.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -