(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Haemme ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Ouluun.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä toimit asiakaskohteessamme hoitaen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti saneeraus- ja muutostöitä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi kiinteistöhuollon ammattilaisia. Työaika on ma-pe klo 7–15.30 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Etsimämme henkilö on vahvan ammattitaidon omaava tiimihenkinen sähköasentaja. Kykenet itsenäiseen työhön, olet palvelualtis ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja jonkin verran kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Sähkötyöturvallisuuskortti sekä hätäensiapukortti ovat välttämättömiä sähkötöiden suorittamiseksi.

Toivomme, että sinulla on ripeä työote ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Katsomme eduksi sähköpätevyyden sekä tulityö-, ja työturvallisuuskortit. Myös sähköisien huoltokirjojen käyttökokemus on plussaa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomenkielen taitoa sekä hyviä ATK- taitoja. B- ajokortti sekä oma auto ovat työssä välttämättömät. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvaselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –