(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme vakinaiseen palvelussuhteeseen kahta (2) ammattitaitoista

SÄHKÖASENTAJAA

Kunnossapitoyksikkö hakee kahta sähköasentajaa kiinteistöhuoltotiimiin. Työtehtäviisi kuuluvat mm. laitteistojen ja eri kiinteistöhuollon järjestelmien tarkastuksia ja huoltotehtäviä, vianetsintää sekä –korjausta metroasemaympäristössä. Työtehtäviisi kuuluu myös HKL:n varikkojen huoltotehtäviin osallistuminen. Keskeisiä yhteistyötahojasi ovat HKL:n muut toiminnot sekä ulkopuoliset toimijat metron ja HKL:n varikoiden alueella.

Tehtävään sisältyy yötyötä ja varallaoloa.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Kiinteistöhuoltoon liittyvä muu koulutus, esimerkiksi laitosmiehen tai LVI- asentajan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisen tehtävän pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa. Käytössäsi ovat Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja tukenasi raitioliikenteen ammattilaiset.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Jätä hakemuksesi 31.7.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa helsinkirekry.fi. Työavain 21-61-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Kari Kälviä, puh. 09 310 71354.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

HKL - Kaupungin paras liike

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön.

Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.