(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme SÄHKÖASENTAJAA asiakkaallemme Rovaniemen alueelle.

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaamme työkohteissa Rovaniemen alueella. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja töiden kestosta sovitaan erikseen. Osaamisen näytön myötä sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sähköasentajan perustutkinto ja alan työkokemus ovat välttämättömät. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Vuokratyösuhteen kautta on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, työpaikkoja täytetään jo hakuaikana. Voit liittää mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.